Kustannustehokasta lisäeristystä sidosaineella puhallettuna Ylivieskassa

Vieskan Eristepalvelu Oy tekee kustannustehokasta lisäeristystä sidosaineella puhallettuna. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Ylivieskasta käsin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella, muun muassa Raahessa, Kalajoella ja Pihtiputaalla. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista palveluistamme!

Yhteystietoihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista!

Yhteystietoihin

Miksi valita lisäeristys sidosaineella puhallettuna?

Lisäeristys sidosaineella puhallettuna on sekä kustannustehokas että nopea tapa lisätä eristystä erityisesti matalissa reunoissa ja ahtaissa tiloissa. Käyttökohteisiin kuuluu muun muassa yläpohjat uudisrakennuksissa. Lisäeristystä sidosaineella puhallettuna voidaan käyttää myös seinien äänen- ja lämmöneristyksissä. Se sopii myös kaikkiin paikkoihin, joissa tuuli ei kuljeta villaa pois. Näin villa saadaan sidottua hyvin.

 

Kun lisäeristystä tehdään sidosaineella puhallettuna ahtaisiin paikkoihin, sidosaine sitoutuu rakenteisiin kiinni, mutta sinne jää kuitenkin tilaa hengittää eli tarpeellinen ilmarako. On tärkeää muistaa, että yläpohjan pitää aina tuulettua räystään tuuletusraosta, jota ei saa koskaan tukkia.

 

Lisäeristys sidosaineella puhallettuna on nopea asentaa, mikä lisää sen kustannustehokasta käyttöä. Esimerkiksi jos ulkopuolinen timpuri asentaa tuulenohjaimet ahtaisiin paikkoihin, tarvitaan paljon enemmän työaikaa. Asennuksessa kuidut sidotaan sekä toisiinsa että rakenteisiin. Kuidut kiinnittyvät toisiinsa muodostaen yhtenäisen kevyen eriste­massan. Tästä syystä lisäeristys sidosaineella puhallettuna on mitä parhain keino eristää lisää esimerkiksi hirsiseiniä: eristekuidut kiinnittyvät tehokkaasti toisiinsa ja rakenteisiin täyttäen samalla pienimmätkin kolot ja raot.

 

Asennuksen jälkeen rakenteeseen ei jää minkäänlaisia saumavuotoja, jotka ovat levyeristeille tyypillisiä. Saat siis takuuvarmasti erittäin tiiviin lämmöneristyksen, kun valitset lisäeristyksen sidosaineella puhallettuna.

Meiltä saat ammattitaitoista ja asiakasystävällistä palvelua

Työvälinekuvake

Ajanmukaisuus

Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä, jotta pystymme toteuttamaan eristys- ja puhallusvillan asennukset mitä parhaimmalla tavalla. Käytössämme on ajanmukaiset työmenetelmät sekä -välineet.

Työntekijäkuvake

Laaja ammattitaito

Palvelemme niin omakotitalon rakentajia kuin rakennusliikkeitäkin laajaa ammattitaitoamme käyttäen. Työskentelemme huolellisesti, urakan alusta loppuun asti.

Palvelukuvake

Palvelua tarpeidesi mukaan

Panostamme asiakasystävälliseen ja joustavaan palveluun. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Haluamme, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä työmme jälkeen.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesitkö, että kaikki omakotitalot, jotka tilaavat lisäeristystöitä saavat 40 % kotitalousvähennystä? 

Lisätietoja

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun tarvitset lisätietoja lisäeristyksestä sidosaineella puhallettuna, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Räätälöimme mielellämme tarvitsemasi palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteystiedot