Hiilineutraalia puhallusvillaa asennuksineen Ylivieskasta

Vieskan Eristepalvelu Oy myy ja asentaa Ekovillan laadukasta ja ympäristöystävällistä puhallusvillaa. Palvelemme joustavasti niin omakotitalon rakentajia kuin rakennusliikkeitäkin Ylivieskasta käsin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella, muun muassa Raahessa, Kalajoella ja Pihtiputaalla. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisätietoja palveluistamme!

Yhteystietoihin

Puhallusvilla valmistetaan kierrätettävästä sanomalehtipaperista

Puhtaasta, kierrätetystä sanomalehtipaperista valmistettua puhallusvillaa on käytetty suomalaisten kotien eristeenä jo vuosikymmeniä. Se on tehokas lämmöneristäjä niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Eristemateriaalina puhallusvilla on hengittävä ja paloturvallinen.

Asennustyöt asiantuntevasti

Työvälinekuvake

Sopivat työvälineet

Teemme puhallusvillan asennuksen kohteeseen sopivia ja nykyaikaisia työvälineitämme sekä korkealaatuista puhalluskonetta käyttäen. 

Työntekijäkuvake

Huolelliset valmistelut

Ennen varsinaisia asennustöitä teemme kaikki tarvittavat valmistelut huolellisesti. Näin lopputulos on onnistunut ja kestävä. 

Palvelukuvake

Nopea palvelu

Laajaa ammattitaitoamme käyttäen pystymme tekemään haasteellisetkin asennustyöt nopeasti ja varmasti. 

Kun arvostat raikasta sisäilmaa, valitse eristeeksi puhallusvilla

Puhallusvilla pitää talosi kosteustasapainon ideaalina. Kun sisätiloissa ei vedä, eikä sinne kerry liiallista kosteutta, talo ja sen rakenteet sekä materiaalit säilyvät hyväkuntoisina pitkään. Yksinkertaisesti sanottuna puhallusvilla pitää talon sisäilman raikkaana, eikä sisätiloihin pääse kertymään esimerkiksi haitallisia hajuja. Laadukas sisäilma lisää puolestaan asumisviihtyvyyttä ja tekee kotona olemisesta miellyttävää. Raikasta ja puhdasta sisäilmaa on jokaisen hyvä hengittää.  

 

Kun haluat tietää lisää puhallusvillan ominaisuuksista, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Jaamme mielellämme kanssasi laajan tietotaitomme puhallusvillasta ja sen asennuksesta.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset ammattilaisen apua puhallusvillan asennuksessa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Olemme luotettavasti palveleva Ekovilla-asennusyrittäjä. Räätälöimme palvelumme joustavasti, toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen.

Yhteystiedot